V medijih

Junija 2021 sem gostovala v reviji L&Z.

Aprila 2021 je za spletno stran Mična nastal prispevek, prek katerega se lahko naučite izvajanja jogijskih vaj za oči. Vaje so dostopne na TEJ POVEZAVI.

Za spletno stran Mična je nastal tudi prispevek o izvajanju jogijske čistilne tehnike, imenovane jala neti kriya. Še posebej je priporočljiva za vse, ki imate pogosto zamašen nos, sinuse in sezonske alergije. VIDEO, kako se izvaja, je dostopen na TEJ POVEZAVI.

O svoji poti sem aprila 2021 spregovorila tudi v intervjuju z novinarko Uršo Mravlje. Dostopen je na TEJ POVEZAVI.

Januarja 2021 sva z Delovim novinarjem spregovorila o tem, kako in zakaj se lotiti joge. Med drugim mi je zastavil tudi zanimivo vprašanje: 👉 “Kdaj lahko rečemo, da obvladamo jogo?” Vabljeni k branju! Intervju najdete na TEJ POVEZAVI.

Februarja 2021 sem za spletno stran aktivni.si pripravila prispevek o Jogi za tekače na smučeh. Prispevek se nahaja na TEJ POVEZAVI.

Septembra 2020 sem za spletno stran aktivni.si napisala prispevek Kako joga lahko tekaču pomaga do boljše psiho-fizične pripravljenosti, zmanjšanja poškodb in večje sproščenosti? Članek najdete na TEJ POVEZAVI.

Za poletje 2020 sem za spletno stran Onaplus.si pripravila Onino poletno šolo dobrega počutja. Zasnovala sem 8-tedenski program, prek katerega se lahko postopma naučite enostavnih vaj, s katerimi bo vaše telo pridobilo na moči, vzdržljivosti, stabilnosti in felksibilnosti. Osvojili boste pravilno dihanje in se naučili povezave gibanja z dihom. Vsi prispevki so na voljo na TEJ POVEZAVI.

Za revijo L&Z sem odgovorila na vprašanje, ali z jogo lahko shujšamo.

Eno od glavnih, redko doseženih hrepenenj sodobnega človeka je zagotovo občutek globoke sprostitve in umiritve. Za Sensa.si sem pisala o tem, kako ga lahko izkusite vsak dan. LINK do članka -> Do popolne sprostitve z joga nidro (AVDIO).

Polno jogijsko dihanje je ena prvih stvari, ki se jih boste naučili na tečaju joge. Če se naučimo pravilno dihati, namreč lahko “zgolj” z dihanjem močno okrepimo in poživimo naše telo, pomirjujoče vplivamo na živčni sistem, dobro počutje in odpravljamo negativne posledice stresa. Za Sensa.si sem pisala o tem, kako se lahko sami naučimo polnega jogijskega dihanja. LINK do članka -> Polno jogijsko dihanje

Naučiti se, kako meditirati, je nekaj najboljšega, kar lahko znate v življenju, saj imate moč, da sami bistveno okrepite svoje fizično in psihično zdravje. O tem, kako meditirati, sem pisala za Sensa.si. LINK do članka -> Meditacija: uporabni napotki za začetnike.

Tudi vi menite, da joga ni za vas, ker niste dovolj suhi, mladi, gibčni …? Da je joga samo za “tiste poduhovljene”, da to ni dinamična vadba in da smo na tečaju same ženske? O najbolj zmotnih predstavah, zaradi katerih ne obiščete tečaja joge, čeprav je morda prav to tista “telesna” aktivnost, ki jo najbolj potrebujete, pišem za Aktivni.si v članku -> “Joga ni zame, ker sem čisto zategnjen/-a” in druge zmotne predstave o jogi.

Pridružite se mi na jogi:

%d bloggers like this: