Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja joge, individualne joge, joge za podjetja, online joge ali delavnice/dogodka se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo delavnice/dogodka je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto. V primeru izostanka je možno 100% vračilo, če svojo odsotnost javite do 48 ur pred začetkom dogodka/delavnice. Če odsotnost javite do 24 ur pred začetkom, vam vrnemo 50% plačila. Če je do dogodka manj kot 24 ur, pa vračilo ni več možno.

Plačilo tečaja v skupini je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto v skupini.

V primeru izostanka vračilo plačila vadnine ni mogoče, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru izredne situacije, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak v tem primeru se vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več.

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oziroma v semester, imate pa možnost v istem mesecu oziroma semestru izostanek nadomestiti v drugem terminu.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, vračilo denarja ni možno, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Mesečna vadnina velja samo za tisti mesec, za katerega je opravljeno plačilo. Termin se ne more prenesti v nov mesec.

Semesterska vadnina velja samo za tistih 5 mesecev, za katerih je bilo opravljeno plačilo. Termini se ne morejo prenesti v nov semester.

V času šolskih počitnic in praznikov joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo individualne joge je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR.  Plačilo joge za podjetja se izvede konec meseca oz. po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov. V primeru, da se vadba izvaja izven Kranja (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Pridružujem si pravico do spremembe cenika in urnika.

Vadite na lastno odgovornost.

Za več informacij me lahko pokličete na: 040 552 599 ali mi pišete na: spelasila@yahoo.com.

%d bloggers like this: