URNIK in CENIK

Joga v skupini:

Od 3. maja 2021 se mi na vadbi joge v skupini lahko pridružite v Kranju v KD Brdo, (naslov: Sejmišče 3), in sicer ob naslednjih terminih:

PONEDELJEK 18.00 – 19.30: Nadaljevalni tečaj – Še 1 prosto mesto
Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali začetni tečaj in za vse, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

SREDA 17.00 – 18.30: Začetni tečaj – Še 1 prosto mesto
Začetni tečaj je primeren za vse, ki se še nikoli niste srečali z jogo. Spoznali bomo osnovne jogijske prvine.

ČETRTEK 17.00 – 18.30: Nadaljevalni tečaj – Skupina je polna.
Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali začetni tečaj in za vse, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

Število mest v vseh skupinah je omejeno.

CENIK:

90-minutna vadba, 1x na teden za 2 meseca (od 3. 5. do 28. 6.): 89 €

Ob vpisu v skupino, ste uvrščeni tudi med prejemnike online vadb in tako boste poleg redne vadbe v dvorani vsak mesec prejeli še 4 tematsko obarvane prakse na mejl, ki vam bodo na voljo sproti ves čas in vse do konca avgusta 2021. Tako tudi v primeru, če bi manjkali v živo, jogo lahko izvedete doma. In tako vam joga nikoli ne odpade.

Obvezna prijava in omejeno število mest! Če bi se želeli vpisati, to storite tako, da pošljete mejl s prijavo na: spelasila@yahoo.com.

Individualna joga (1-2 osebi):

Če si želite, da bi bila vadba joge popolnoma prilagojena vam, se lahko dogovorimo za individualno srečanje, ki lahko traja 60 ali 90 minut.

CENIK:
60-minutna vadba, 1 srečanje: 60€
Akcija! Paket desetih 60-minutnih individualnih vadb: 490€

Lokacija: Kranj oziroma po dogovoru


Joga za podjetja:

Pišite mi za ponudbo.
Lokacija: v vašem podjetju oziroma po dogovoru


*Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja ali delavnice/dogodka se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo delavnice/dogodka je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto. V primeru izostanka je možno 100% vračilo, če svojo odsotnost javite do 48 ur pred začetkom dogodka/delavnice. Če odsotnost javite do 24 ur pred začetkom, vam vrnemo 50% plačila. Če je do dogodka manj kot 24 ur, pa vračilo ni več možno.

Plačilo tečaja v skupini je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto v skupini.

V primeru izostanka vračilo plačila vadnine ni mogoče, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru izredne situacije, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak v tem primeru se vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več. Primer: Plačate 179€ za semestersko vadnino za 5 mesecev (od septembra do januarja). Oktobra sporočite, da ne boste več hodili. V tem primeru se vam vrne 81€.

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oziroma v semester, imate pa možnost v istem mesecu oziroma semestru izostanek nadomestiti v drugem terminu.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, vračilo denarja ni možno, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Prvi obisk oziroma prva ura je lahko poskusna. Cena poskusne ure je 10 €. V kolikor ste ta znesek že poravnali pred prvim obiskom in se potem odločite za vpis v tečaj, doplačate samo še razliko.

Mesečna vadnina velja samo za tisti mesec, za katerega je opravljeno plačilo. Termin se ne more prenesti v nov mesec.

Semesterska vadnina velja samo za tistih 5 mesecev, za katerih je bilo opravljeno plačilo. Termini se ne morejo prenesti v nov semester.

V času šolskih počitnic in praznikov joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo individualne joge je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR.  Plačilo joge za podjetja se izvede konec meseca oz. po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov. V primeru, da se vadba izvaja izven Kranja (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Pridružujem si pravico do spremembe cenika in urnika.

Vadite na lastno odgovornost.

Za več informacij me lahko pokličete na: 040 552 599 ali mi pišete na: spelasila@yahoo.com.

%d bloggers like this: