URNIK in CENIK

Joga v skupini:

V sezoni 2020/21 se mi na vadbi joge v skupini lahko pridružite v Kranju v KD Brdo, (naslov: Sejmišče 3), in sicer ob naslednjih terminih:

PONEDELJEK 18.00 – 19.30: Nadaljevalni tečaj – SKUPINA JE POLNA!
Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali začetni tečaj in za vse, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

*NOVO* SREDA 9.30 – 11.00: Joga za dobro jutro
7. oktobra 2020 v Kranju pričenjam s čisto novim tečajem – Joga za dobro jutro. Tečaj je namenjen tako začetnikom kot tudi tistim, ki ste se z jogo že srečali. Z nežnimi asanami bomo prebudili telo, se predihali z dihalnimi vajami in se pripravili na umirjen dan.

Prvič se dobimo v sredo, 7. 10. ob 9.30. Akcijska cena 4-mesečnega tečaja je 159€ (velja za plačila do 12.10.), sicer je cena tečaja 196€ za 4 mesece ali 49€/mesec (v kolikor se odločite za mesečno plačilo).
Več informacij in prijave na: spelasila@yahoo.com.

SREDA 17.00 – 18.30: Začetni tečaj – SKUPINA JE POLNA!
Začetni tečaj je primeren za vse, ki se še nikoli niste srečali z jogo. Spoznali bomo osnovne jogijske prvine.

ČETRTEK 17.00 – 18.30: Joga po službi (začetno-nadaljevalni tečaj) – SKUPINA JE POLNA!
Tečaj je primeren tako za začetnike kot za tiste, ki ste se že kdaj srečali z jogo, pa bi želeli obnoviti svoje začetno znanje in ga hkrati poglobiti.

CENIK:

90-minutna vadba, 1x na teden za 1 mesec: 49€

Vpiši semester in prihrani!
Vpišete lahko tudi semester. V sezoni 2020/21 prvo semestrsko obdobje traja od 1. 9. 2020 do 28. 1. 2021, drugo pa od 1. 2. 2021 do 27. 6. 2021.

90-minutna vadba, 1x na teden za 5 mesecev: 245€ oziroma 179€ ob takojšnjem plačilu (prihranek 66€!).

Poleg prihranka je vpis v semester zaželjen tudi zato, ker je program zasnovan tako, da se znanje postopoma nadgrajuje skozi prvi in drugi semester. Na ta način joga postane del rutine in redne tedenske aktivnosti, tako pa je mogoče tudi najbolj napredovati.

Obvezna prijava in omejeno število mest! Če bi se želeli vpisati, to storite tako, da pošljete mejl s prijavo na: spelasila@yahoo.com.

Individualna joga (1-2 osebi):

Če si želite, da bi bila vadba joge popolnoma prilagojena vam, se lahko dogovorimo za individualno srečanje, ki lahko traja 60 ali 90 minut.

CENIK:
60-minutna vadba, 1 srečanje: 60€
90-minutna vadba
, 1 srečanje: 70€
Lokacija: Kranj oziroma po dogovoru


Joga za podjetja:

Pišite mi za ponudbo.
Lokacija: v vašem podjetju oziroma po dogovoru


*Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja ali delavnice/dogodka se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo delavnice/dogodka je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto. V primeru izostanka je možno 100% vračilo, če svojo odsotnost javite do 48 ur pred začetkom dogodka/delavnice. Če odsotnost javite do 24 ur pred začetkom, vam vrnemo 50% plačila. Če je do dogodka manj kot 24 ur, pa vračilo ni več možno.

Plačilo tečaja v skupini je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto v skupini.

V primeru izostanka vračilo plačila vadnine ni mogoče, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru izredne situacije, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak v tem primeru se vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več. Primer: Plačate 179€ za semestersko vadnino za 5 mesecev (od septembra do januarja). Oktobra sporočite, da ne boste več hodili. V tem primeru se vam vrne 81€.

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oziroma v semester, imate pa možnost v istem mesecu oziroma semestru izostanek nadomestiti v drugem terminu.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, vračilo denarja ni možno, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Prvi obisk oziroma prva ura je lahko poskusna. Cena poskusne ure je 10 €. V kolikor ste ta znesek že poravnali pred prvim obiskom in se potem odločite za vpis v tečaj, doplačate samo še razliko.

Mesečna vadnina velja samo za tisti mesec, za katerega je opravljeno plačilo. Termin se ne more prenesti v nov mesec.

Semesterska vadnina velja samo za tistih 5 mesecev, za katerih je bilo opravljeno plačilo. Termini se ne morejo prenesti v nov semester.

V času šolskih počitnic in praznikov joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo individualne joge in joge za podjetja se izvede konec meseca oz. po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov.

V primeru, da se vadba izvaja izven Kranja (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Pridružujem si pravico do spremembe cenika in urnika.

Vadite na lastno odgovornost.

Za več informacij me lahko pokličete na: 040 552 599 ali mi pišete na: spelasila@yahoo.com.

%d bloggers like this: