Moja zgodba

Ime mi je Špela Sila in po izobrazbi sem univ. dipl. komunikologinja. Z jogo sem se prvič srečala leta 2011, ko sem imela 27 let. Sprva sem v jogi našla rešitev za bolečine v hrbtu in kolenih, postopoma pa sem odkrila, da mi joga predstavlja veliko več kot le obliko telesne aktivnosti.

spela_sila_joga_kranj_CB

Preden sem se začela ukvarjati z jogo, sem se intenzivno posvečala svojemu delu novinarke in urednice. In spomnim se, kako mi je takrat joga pomagala pri odklapljanju misli, pri sproščanju in razbremenitvi na vseh nivojih (tako fizičnem kot psihičnem).

Z jogo sem se začela tudi bolj postavljati kot oseba, pridobila sem nekakšno notranjo moč, ki je nisem poznala. Prvič sem zares zadihala in izboljšala svoje zdravje. Hude bolečine v križu so izvenele. Skratka, zgodil se je mali čudež in postala sem zaprisežena jogistka.

Leta 2014 sem v šoli joge Sadhana zaključila učiteljski tečaj hatha joge in od tedaj redno poučujem v skupinah in individualno, na različnih dogodkih in delavnicah.

Joga, v kateri sem sprva našla rešitev za zdravstvene težave, mi je danes v pomoč pri različnih življenjskih izzivih, zato svoje znanje z veseljem delim naprej, hkrati pa ostajam učenka in nenehoma odkrivam nova spoznanja.

Obogatite si življenje z znanjem o jogi tudi vi, pridružite se mi na jogi:

%d bloggers like this: